*

SON GÜNCELLEME ☛ ☛ 08.03.2016 #Sosyalist Küba ***

TAKİP EDİN

19 Kasım 2015 Perşembe

#Allah bize yardım etsin... Milletimize akıl fikir versin !

ATLANTİK KONSEYİ TOPLANDI, DÜNYA ÇETE BAŞLARI TÜRKİYE'DE! 
RUS DIŞİŞLERİ BAKANI ANİ KARARLA TÜRKİYE'YE GELİYOR! 
TÜRKİYE FRANSIZ ASKERİYLE BERABER SURİYE'YE GİRİYOR... AMERİKA SIRITIYOR!
RUSYA ESAD BİRLİKLERİYLE BERABER IŞİD VE ESAD'A KARŞI TÜM UNSURLARI TEMİZLERKEN, ABD, VE FRANSA İSE PKK/ PYD'Yİ KAYIRMA DERDİNDEYKEN SAVAŞ ALANINDAKİ TÜRKİYE NE YAPACAK ?!



Biz pkk'nın TBMM'ye yerleştiği bir ülkede Leyla Zana'nın yeminiyle uğraşırken, Atlantik Konseyi gibi dünya çakallarının bir araya geldiği İstanbul'da , enerji kaynaklarımız üzerine pazarlıklar, Suriye'ye kara operasyonu ile eşzamanlı olarak konuşuluyor...
Küresel çetenin başat 'düşünce kuruluşlarından' Washington Enstitüsü'nün Türkiye Araştırmaları Programı Direktörü Soner Çağaptay, bu sabah basına yaptığı açıklamada, 'başına gelenden sonra harekete geçen' Fransa ve Rusya ile birlikte Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde IŞİD'e karşı bir kara harekatında yeralacağını söyledi!

ABD havadan kıyımı seyredecek!
'Obama'nın da açıkladığı üzere ABD Suriye'de bir kara harekatına girmeyecektir. Suriye'nin kuzeyinde Fransa ve Rusya ittifak halinde IŞİd'e karşı konvansiyonel bir savaş yürütecektir. Türkiye de müttefiki Avrupa ile birlikte bu kara harekatında yer alacaktır. Burada müttefiklerin hedefleri arasındaki çelişki ilginçtir. Fransa'nın hedefi IŞİD, müttefiki Rusya'nın hedefi ise Esad karşıtı tüm güçlerdir'
ÖZET: 1) TSK Suriye'de kara harekatına sokuluyor! Amerikan yapımı bir provokasyon sonucu savaşa itelenen Fransa ile birlikte kara harekatında piyon oluyor!
2) Suriye devleti yanında yeralan Rusya Esad'a karşı tüm unsurları temizliyor. PKK PYD IŞİD dahil tüm muhalif bölücü unsurlarla savaşacak..
3) Suriye'de dünya güçleri itişip tepişirken Türkiye sahaya sokuluyor ve çıkarları birbirinden farklı güçler arasında ezilmeye müsait bir duruma sokuluyor..
4) gerek enerji sahaları gerekse farklı rakip küresel güçlerin toprak kazanma oyunları arasında kalan Türkiye, askerini ve toprağını koruyamaz duruma getirilebilir.. İçeri soktuğu IŞİD teröristleri ve PKK PYD tarafından arkadan da vurulabilir...
Allah bize yardım etsin...Milletimize akıl fikir versin!

Banu AVAR, 19 kasım 2015

Hiç yorum yok: